Garantie en klachten

Garantie

Ik geef enorm om mijn klanten en mijn producten en doe logischerwijze mijn best om mijn goederen in topconditie aan jou te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor je aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien ben je verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij mij hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zal YōWasai kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.


Webwinkel producten

Voor artikelen uit de Webwinkel biedt YōWasai de garantie dat:

  • Je het juiste product krijgt toegezonden;
  • In de juiste kleurvariant,* maat en hoeveelheid;
  • De producten niet defect of beschadigd zijn;

*Houd er rekening mee dat kleuren kunnen verschillen per beeldscherm/instelling daarvan. Zij kunnen dus enigszins afwijken van de werkelijke kleuren. 


DIY Design en maatwerk

Voor DIY Design en maatwerk artikelen gelden de volgende garantievoorwaarden:

  • Je order is naar de specificaties van het door/met jou (digitaal) ingevulde opdrachtformulier vervaardigd.

Dit betekent dat:

  • De maten correct zijn;
  • De gekozen materialen gebruikt zijn op de afgesproken plaats(en) en manier(en);
  • Het correcte type kledingstuk is vervaardigd volgens de uitgekozen confectiemethode(n);
  • Er geen grove fouten zijn gemaakt zoals het vergeten van onderdelen of het gebruik van gescheurde of verkleurde stukken stof.

Zorg er dus voor dat je het formulier correct en volledig invult en goed controleert. Heb je je vergist op het formulier en/of heb je (zelf) de maten verkeerd genomen, dan is YōWasai niet aansprakelijk en stelt YōWasai zich ook niet garant voor eventueel door jou gemaakte kosten. Voel je echter vrij om contact met mij op te nemen over eventuele oplossingen/vervolgstappen. Wellicht kan ik toch nog iets voor je betekenen.


Aanspraak maken op de garantie

Ben je van mening dat er iets niet in orde is met (een deel van) je bestelling en valt het gebrek onder de garantie? Stuur dan eerst een e-mail naar info@yowasai.com . Stuur als dat lukt ook meteen foto's mee van het artikel dat niet in orde is//de artikelen die niet in orde zijn voor een snellere afhandeling. Ik help je graag de beste oplossing vinden. 


Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. Ik raad je aan om klachten eerst bij mij kenbaar te maken door te mailen. Dit moet binnen 30 dagen na constatering van het gebrek gebeuren. Samen zoeken we dan naar een passende oplossing. In artikel 14 van de algemene voorwaarden kun je precies lezen hoe dit in zijn werk gaat.