Levertijd en verzendkosten

Levertijden

Ik doe zorgvuldig mijn best je bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Twee keer per week breng ik bestellingen naar het postkantoor: op dinsdag en op vrijdag. Bestel je een product dat op voorraad is uiterlijk 21.00 uur op de dag vóór een postdag, dan gaat het pakketje de volgende dag al mee. Anders verschuift het naar de eerstvolgende postdag. Voor voorradige artikelen geldt dus een levertijd van 1 tot 5 dagen.

Verzenden met spoed? Bel of app mij dan even voordat je bestelt om te zien of je gewenste leverdag nog haalbaar is. Zie de contactpagina voor actuele telefonische bereikbaarheid.

Voor maatwerk geldt altijd vaak een levertijd van een aantal weken. Tijdens het contact dat wij hebben voordat je je bestelling definitief maakt, krijg je de geschatte levertijd te horen. Wordt door onvoorziene omstandigheden de levertijd toch langer? Dan wordt altijd zo snel mogelijk naar je gecommuniceerd.


Verzendkosten NL

Alle vermelde productprijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

 • € 4,95 voor bestellingen onder de € 150,-
 • Verzending is gratis voor bestellingen vanaf € 150,-

  Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de bezorging na aflevering bij het postkantoor op de eerstvolgende werkdag tussen 09.00 uur en 18.00 uur plaatsvinden, maar helaas kan ik het moment van aflevering niet precies voorspellen.


  Verzendkosten België

  Alle vermelde productprijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

  • € 7,95 voor bestellingen onder de € 200,-
  • Verzending is gratis voor bestellingen vanaf € 200,-

   Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. (Dit geldt ten minste voor het Nederlandse deel van de reis - het kan zijn dat het pakketje door PostNL lokaal wordt overgedragen aan een andere vervoerder als zijzelf niet in het betreffende land/gebied gevestigd is.)


   EU / Wereld

   Op dit moment verzend ik nog niet buiten NL / BE, maar er wordt aan gewerkt!