Levertijd en verzendkosten

Levertijden

Ik doe zorgvuldig mijn best je bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Twee keer per week breng ik bestellingen naar het postkantoor: op dinsdag en op vrijdag*. Bestel je een product dat op voorraad is uiterlijk 21.00 uur op de dag vóór een postdag, dan gaat het pakketje de volgende dag al mee. Anders verschuift het naar de eerstvolgende postdag. Voor voorradige artikelen geldt dus een levertijd van 1 tot 5 dagen.

*Als ik de kans heb, ga ik buiten deze twee dagen om ook naar het postkantoor voor je, maar met een parttime baan naast mijn webshop werkzaamheden is dit niet altijd mogelijk. De levertijd is dan ook een gemiddelde en er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Verzenden met spoed? Bel of app mij dan even voordat je bestelt om te zien of je gewenste leverdag nog haalbaar is. Zie de contactpagina voor actuele telefonische bereikbaarheid.

Voor maatwerk geldt altijd een geschatte levertijd in de orde van grootte van weken, niet dagen. Ik principe kun je de schattingen bovenaan de Maatwerk en DIY Design pagina’s als leidraad gebruiken voor de betreffende producten, maar de schatting die je via e-mail ontvangt na het plaatsen van je bestelling is uiteindelijk leidend. Door onvoorziene omstandigheden (zoals ziekte of het uitblijven van een levering door een leverancier) kan het bij uitzondering zijn dat de levertijd langer wordt. Dit wordt altijd zo snel mogelijk naar je gecommuniceerd.


Verzendkosten NL

Alle vermelde productprijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

 • € 4,95 voor bestellingen onder de € 150,-
 • Verzending is gratis voor bestellingen vanaf € 150,-
 • Je kunt ook je bestelling gratis afhalen in het atelier in Nijmegen*
*Dit kan alleen op afspraak. Wanneer je bestelling klaar is om afgehaald te worden, krijg je bericht en kun je een afspraak inplannen.

  Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de bezorging na aflevering bij het postkantoor op de eerstvolgende werkdag tussen 09.00 uur en 18.00 uur plaatsvinden, maar helaas kan ik het moment van aflevering niet precies voorspellen.


  Verzendkosten België

  Alle vermelde productprijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

  • € 7,95 voor bestellingen onder de € 200,-
  • Verzending is gratis voor bestellingen vanaf € 200,-
  • Je kunt ook je bestelling gratis afhalen in het atelier in Nijmegen
  *Dit kan alleen op afspraak. Wanneer je bestelling klaar is om afgehaald te worden, krijg je bericht en kun je een afspraak inplannen.

   Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. (Dit geldt ten minste voor het Nederlandse deel van de reis - het kan zijn dat het pakketje door PostNL lokaal wordt overgedragen aan een andere vervoerder als zijzelf niet in het betreffende land/gebied gevestigd is.)


   EU / Wereld

   Op dit moment verzend ik nog niet buiten NL / BE, maar er wordt aan gewerkt!